Belastingadvies

Sanders Adviseurs verzorgt alle belastingaangiften, van inkomstenbelasting tot de vennootschapsbelasting en van de omzetbelasting tot de loonbelasting en schenking- en successieaangifte.

Sanders Adviseurs handelt voor u de complete aangifte af en zorgt dat u, uiteraard volgens de Nederlandse wetgeving, maximaal fiscaal voordeel behaalt.

Uw belastingzaken dient u goed te regelen. Hoge boetes en onnodig hoge kosten zijn het gevolg van een onjuiste of onvolledige belastingaangifte en/of het ontbreken van belastingadvies. Sanders heeft ruime ervaring in het geven van belastingadvies. Tevens kennen wij de mogelijkheden en verplichtingen met betrekking tot belastingen bij de B.V., de eenmanszaak en de zzp’er.

U kunt uw periodieke aangifte als complete belastingadministratie bij ons neerleggen, uiteraard weer aangevuld met gedegen advies. Hierbij kunt u denken aan uw privé zaken met betrekking tot de woning, kinderen, huur en beleggingen. Zakelijk kunt u bijvoorbeeld denken aan het opzetten van een holding constructie. Ook de start van een eigen bedrijf biedt extra fiscale voordelen.