MKB adviseurs

Bent u op zoek naar een passend MKB advies? Heeft u geen tijd om uw eigen financiële zaken te behartigen? Met Sanders Adviseurs kijken onze experts uw zaak vanuit een financieel oogpunt. Onze MKB adviseurs kunnen u voorzien van een advies met betrekking tot financieringen, beleidsbeslissingen en bedrijfseconomie. Door onze jarenlange ervaring als MKB adviseur bij diverse bedrijven kunnen wij u goed voorzien van een gedegen advies. Dit advies bestaat uit verschillende aspecten:

  • bedrijfseconomisch advies
  • belastingadvies
  • P & O vraagstukken

Wanneer een MKB adviseur?

Wanneer moet u wel of niet een adviseur inschakelen? Dit is natuurlijk iets wat u uzelf moet afvragen. Bij Sanders Adviseurs treft u niet alleen een adviseur, maar ook een sparringpartner. Wij helpen u mee en zijn betrokken bij uw zaak. U kunt denken aan het inhuren van een MKB adviseur indien u tegen zaken aanloopt als:

  • het wel of niet oprichten van een b.v.
  • het starten van een onderneming
  • het uitzetten van de strategie en / of de financiële gevolgen hiervan.

Alle bovenstaande zaken kunnen voor veel twijfels zorgen in uw bedrijf. Met Sanders Adviseurs ontzorgen wij u omtrent deze zaken. U heeft dan niet meer om te kijken naar zaken die u belasten en uzelf rechten op uw kerntaken. Bent u nog niet overtuigd en twijfelt u over het inhuren van Sanders Adviseurs? Neem direct contact met ons op en laat ons uw zaak bekijken. In de regio Uden, Oss, Eindhoven en Den Bosch zijn wij een erkende MKB adviseur. Wij staan graag voor u klaar!